Garantie en herstellingen

         1.      Voor alle verkopen aan particulieren doen wij beroep op de wettelijke garantie bepalingen voor               consumenten zoals door Belgische overheid mschreven:

      http://economie.fgov.be/nl/consument/Garantie/Wettelijke_garantie   

      De transportkosten van en naar Van Looy vallen niet onder garantie.  U kan het toestel kosteloos afgeven in één van onze winkels.

2.      Bij het binnen brengen/opsturen van een toestel voor herstelling onder garantie moet het imei nummer van het toestel overeenkomen met het imei nummer van de aankoopfactuur.

3.      Van Looy kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het verlies van gegevens, de klant dient zelf een back-up te maken van zijn toestel alvorens het toestel wordt binnen gebracht.

4.     Wanneer de fabrikant oordeelt dat het toestel niet kan of zal hersteld worden onder garantie zijn de kosten zoals controle en verzending hiervan voor de klant.

5.     Wanneer uw toestel niet onder garantie behandeld kan worden (omdat de garantie is verlopen, of wanneer er vocht- of gebruikersschade is geconstateerd) zal er een prijsopgave gemaakt worden.  U heeft altijd de keuze uit volgende opties: 1. Reparatie tegen de kosten van de prijsopgave 2. Ongerepareerd retour, u betaald de prijsopgave van 30€ excl. BTW. 3. Toestel kosteloos laten vernietigen (u doet afstand van het toestel en de kosten) 4. Zonder tegenbericht gaat men over tot kosteloze vernietiging van het toestel.  

6.     Wanneer uw toestel buiten garantie is en er is geen defect gevonden, krijgt u een factuur van 30€ excl. BTW (diagnose, expertise, software updatevergoeding)

7.     De herstellingstermijn van 14 dagen is louter indicatief aangezien deze termijn afhankelijk is van de fabrikant van het toestel.

8.     Binnen gebrachte herstellingen die niet binnen de termijn van 1 jaar na herstelling zijn opgehaald, worden beschouwd als achtergelaten vanaf de datum van ontvangst van het toestel. 

9.     De algemene voorwaarden zijn steeds op alle herstellingen van toepassing.

Mijn account

Wachtwoord vergeten

Registreer

Auto-onderdelen

Om vanlooy.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Accepteren